Zamieszczone przez maroro
[O2] Szlag by trafił - kretyn trafił w moją Octę
Zwiń
X
-
JOY w jakiej firmie zgłaszasz szkodę??Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
JOY, ponieważ sprzedajesz auto i widzę, że wystawiasz fakturę czyli auto na firmę ale czy liczyłeś ile musisz oddać podatków?Czy Ci się to naprawdę opłaca?
Najpierw minimum 19% dochodowego potem Vat , który sobie odliczyłeś...Ubezpieczyciel wypłaci Ci netto.. itp :evil:
Pytam, bo miałem trochę podobną sytuację, dwa miechy temu kolo wjechał w astrę mojej żony (na firmę ) i nawet wystawiłem auto na sprzedaż, ale jak dobrze przekalkulowałem za i przeciw biorąc pod uwagę kaskę to byłbym w plecy i to mocno - a moja Astra ma 8 lat więc rząd wielkości zupełnie inny, a jak u ciebei to wyglada?
Komentarz
-
-
JOY..jeśli mam być szczery to wątpię, abyś wziął za te octavię tyle kasy. Wiem z doświadczenia, że za takie auta dużo się nie nabierze. Daj znać jak dostaniesz wyliczenie szkody. Bo być może będą Cię chcieli naciągnąć :evil:Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
To fakt, ciągle naprawa powypadkowych aut jest popularna i mnóstwo jest magików, którzy szukają rozbitych aut, klepią i sprzedają - niestety często jako po malutkiej stłuczce, czy kolizji. Czy są bogaci? Pewnie że są, ale dlatego że kupują tanio i sprzedają drogo... :/
Trzymam kciuki za jak najlepsze wiadomości z ubezpieczalni.
Komentarz
-
Komentarz